Jazzselskabet Nyborg indbyder fredag d. 6. november 2020 til endnu en jazzaften  på Hotel Sinatur Storebælt.  Det nye samarbejde har foreløbigt fungeret helt perfekt, så  stor tak til Sinatur Hotel & konference for imødekommenhed og assistance og for at skabe de perfekte rammer for et godt jazzarrangement.
 
Vi har tidligere fremhævet at de gode traditioner omkring fællesspisning ikke behøver at være forbeholdt forsamlingshusene ude i landsbyerne.
For Jazzselskabet Nyborg er det sociale samvær en vigtig del af vores koncept. Og heldivis er man på Hotel Sinatur Storebælt enige med os!
 
Så  endnu en gang er hotellets køkkenchef klar til at sikre at de gode traditioner kan fortsættes, ovenikøbet i lyse og venlige lokaler og omgivelser tæt ved Storebælt. Så bliver det ikke bedre! 
 
 
menuen denne aften tilbyder kokken en ægte klassiker: 
 
 
Dansk Bøf med Bløde løg, hjemmesylt, persillekartofler og god brun sovs.
 
 
Der sælges Vin, øl, vand m.v.
 
 
 
 

Nyheder

Hjemmesiden er opdateret september 2020. Tag en rundtur på siderne:
Næste arrangement: 
 
Fredag d. 6. November 2020 kl 19.00 - 23.00
 
På Hotel Sinatur Storebælt.
 
NB! AFLYST! pga COVID 19
 
Jazzfest med Fællespisning.
 
Menu: En ægte klassiker: Dansk Bøf med bløde løg, hjemmesylt, persillekartofler og god brun sovs.
 
 Kl. 19.00-20.30:
 
Jazztrio:  Nordal - Holgersen - Sørensen:
Evergreens og Jazzstandards:
 
AFLYST!
 
Trioen består af 3 gennemrutinerede musikere fra den Fynske Jazzscene. Morten Nordal den virtuose guitarist kendt fra et utal af jazzsammenhænge vi nævner i flæng Tip Toe Big Band, Cristian Søgaard Trio  og Superfly, endvidere gæstemusiker i Odense symfoniorkester. Jens Holgersen. Den kendte Svendborg bassist. Spiller med navne som De gyldne Drenge, Dr. Rolf og Kanylerne og Sizzle with the Bogarts.
Og endelig Nyborgs egen Erik Sørensen sax og klarinet. Kendt for sit samarbejde med Miriam Mandipira og fra sit eget Fionia Jazzband. 
 
Kl. 20.45-23.00 :
 
Hans Knudsen Jumpband.
 En aften med Boogie, Jump & Jive
 
 AFLYST!

Hele salen gynger når Hans Knudsen Jumpband spiller op. Bandet har en råswingende spillestil, et varieret repertoire og de musikalske rødder solidt forankret i Jazz-og Bluesmusikken. 
 
Hans Knudsen fører an som pianist og sanger. Hans Knudsen blev i 2015 kåret som årets blueskunstner i Danmark. På saxofon Leonardo Pedersen, den legendariske leder af Leonardo Pedersens Jazzkapel. Jens Sølund betjener bassen. Gennem 20 år bassist i Papa Bues Viking Jazzband, men still going strong. Og endelig Henrik Simonsen på trommer. Mest kendt fra Ricardos Jazzmen og fra Sir Henry and his Butlers.
 
 
 
 
 
   
   
Jazzaften på Hotel Sinatur Storebælt. 
Østerøvej 121, 5800 Nyborg
Fredag.d. 6. november 2020 kl. 19.00 - 23.00:
Jazzselskabet Nyborg og Hotel Sinatur Storebælt får denne dag besøg af en Rutineret Jazztrio der spiller Evergreens og Jazzstandards mens vi spiser. Derefter indtager det helt forrygende Hans Knudsen Jumpband scenen. Og det går ikke stille af!
 
 
Hans Knudsen
Årets Blueskunstner i Danmark 2015
 
Bemærk: Deltagelse m. spisning KUN ved  reservering og betaling forud senest fredag d. 30. oktober 2020.
 
Priser denne aften:  
 
Medlemmer:
 
Kr. 325,- Incl. spisning.
Kr. 200,- Uden spisning 
 
Ikke medlemmer:
 
Kr. 375,- Incl. spisning 
kr. 250,- Uden spisning
 
 
Tilmelding til: nyborgjazz@gmail.com
 jazztelefonen 60 80 49 64 eller link her
 
 
 
 
 
 
Webdesign: Jørgen Dørup