Jazzselskabet Nyborg indbyder fredag d.4. september 2020 til endnu en jazzaften  på Hotel Sinatur Storebælt.  Dette nye samarbejde har foreløbigt fungeret helt perfekt, så  stor tak til Sinatur Hotel & konference for imødekommenhed og assistance og for at skabe de perfekte rammer for et godt jazzarrangement.
 
Vi har tidligere fremhævet at de gode traditioner omkring fællesspisning ikke behøver at være forbeholdt forsamlingshusene ude i landsbyerne.
For Jazzselskabet Nyborg er det sociale samvær en vigtig del af vores koncept. Og heldivis er man på Hotel Sinatur Storebælt enige med os!
 
Så  endnu en gang er hotellets køkkenchef klar til at sikre at de gode traditioner kan fortsættes, ovenikøbet i lyse og venlige lokaler og omgivelser tæt ved Storebælt. Så bliver det ikke bedre! 
 
 
menuen denne aften tilbyder kokken en eksklusiv menu:
 
Kylling med rabarberkompot og agurkesalat. Hertil  kartofler og skysauce:
 
Der sælges Vin, øl, vand m.v.
 
 
 
 

Nyheder

Hjemmesiden er opdateret juni 2020. Tag en rundtur på siderne:
Næste arrangement: 
Fredag d. 4. september 2020 kl 19.00 - 23.00
 
På Hotel Sinatur Storebælt.
 
Kæmpe helaftens Jazzfest med Fællespisning.
Menu: Kylling med rabarberkompot og agurkesalt. Hertil skysauce og kartofler fra Rosilde Højgaard,
vendt i smør og persille.
 
 Kl. 19.00-20.30:
 
Blue Moon Swing Trio spiller
Klassiske Svend Asmussen numre:
 
Svend Asmussen
Måske det største navn i dansk jazz nogensinde?
 
Blue Moon swing trio har som mærkesag at genoplive minderne om den store danske jazzviolinist. Trioen fik inden Svend Asmussens død hans personlige anerkendelse da han udtalte at han var beæret over at hans navn blev nævnt i forbindelse med deres optræden. Kom og lyt til et godt sammenspillet ensemble der i den grad formår at få musikken til at swinge!
 
Kl. 20.45-23.00 :
 
Dørups Bodega Jazzband
feat Søren Kristiansen & Mads Lunde.
 
 
En af Danmarks allerbedste pianister Søren Kristiansen fra København kommer til Nyborg. Han får musikalsk selskab  af 3 lokale jazzfolk.  Mads Lunde på trompet. Jørgen Dørup, banjo og vocal samt Søren Lund på bas. Yderligere forstærkning leveres af Poul Martin Grønnegaard fra Valby på klarinet samt den fremragende og humørspredende trækbasunist fra Haderslev Thorlai Ishøy. Og endelig fuldendes dette gode selskab af den kendte fynske jazz trommeslager Per Andersson fra Nørre Aaby.  
 
 
 
   
   
Jazzaften på Hotel Sinatur Storebælt. 
Østerøvej 121, 5800 Nyborg
Fredag.d. 4 september 2020 kl. 19.00 - 23.00:
 Jazzselskabet Nyborg og Hotel Sinatur Storebælt får besøg af ikke mindre end 10 forskellige jazzmusikere fordelt på 2 forskellige orkestre. Blandt musikerne en af Danmarks bedste Jazzpianister Søren Kristiansen fra København.
Søren Kristiansen født 1962 i Ærøskøbing. Fik debut som jazzpianist med Jørgen Svares Trio på Copenhagen Jazzfestival 1985 hvor han blev hyldet som det helt store nye pianistiske talent. I 10 år medlem af Jesper Thilos kvartet sammen med Svend Erik Nørregaard og Hugo Rasmussen. Har endvidere spillet med Finn Ziegler og Jacob Fisher samt med udenlandske jazzkunstnere som Art Farmer, James Moody og Putte Wichman.
 I Nyborg kan han høres som solist, men også med Dørups Bodega Jazzband. Se line up andet steds på siden.
  
Bemærk: Deltagelse m. spisning KUN ved  reservering og betaling forud senest fredag d. 21. august 2020.
 
BEMÆRK: Grundet Coronaen har vi måttet aflyse flere arrangementer i 2020. Det betyder at vores  trofaste medlemmer der har betalt kontingent for hele året ikke tidligere har haft mulighed for at få fuldt udbytte af medlemskabet.
 
Som kompensation tilbyder vi derfor:
 
Særpris for medlemmer denne aften,  inklusiv fællesspisning:
NB: Gælder for medlemmer der har betalt kontingent ved begyndelsen af  2020
KUN kr. 250,-  (normal pris kr. 325)
Musik alene  kr. 150,-
 
Ikke medlemmer:
Samlet pris entre + spisning  kr. 375,-
Musik alene kr. 225,-
 
 
Tilmelding til: nyborgjazz@gmail.com
 jazztelefonen 60 80 49 64 eller link her
 
 
 
 
 
 
Webdesign: Jørgen Dørup