Musik på vej..

 
Efter 25 år er Hans Knudsen Jumpband stadig et af de hotteste navne på den Danske Musikscene. Bandet præsenterer en råswingende spillestil og et varieret repertoire. De musikalske rødder solidt forankret i jazz og bluesmusikken. Men bandet henter også gerne materiale fra helt andre genrer, f.eks Elvis Presley og Beatles numre, der efter lidt tilpasning indgår naturligt i repertoiret.
 
 
Nyborg får besøg af Stjernetrompetist Norbert Susemihl. Tyskland/USA/ Danmark. Med sig har han sit internationale band "The Joyful Gumbo"
Norbert Susemihl tilbringer hvert år en længere periode i New Orleans hvor han spiller med nogle af verdens førende jazzmusikere, mens resten af tiden tilbringes i Europa.
 
 Årets store Jazzbegivenhed i Nyborg. Don Vappie USA aflægger besøg. Af mange regnet som verdens bedste banjospiller og en af New Orleans jazzens legendariske skikkelser. Jazzselskabet Nyborg og Hotel Sinatur står som arrangør af denne premiereaften på efterårets Danmarksturne med Don Vappie og hans hold af internationale. Musikere. Følg med i pressen og på de sociale medier, og sæt kryds i kalenderen allerede nu!
Webdesign: Jørgen Dørup