En festlig aften på, Skærven på Slotsmøllen eller på Hotel Sinatur Storebælt
 
Kan f.eks bestå af fællesspisning med en lækker menu... hvorefter et godt jazzband vil spille op til dans: 
 
Men også under spisningen er der lejlighed til at lytte til god jazzmusik.
 
Vi er altid på udkik efter solister eller ensembler der kan levere ledsage musik i forbindelse med vores fællesspisning. Som f.eks ved de lejligheder hvor den fine Swing trio "Blue Moon" har leveret dinermusik, med tanker tilbage til Svend Asmussen.
 

Vores arrangementer

 
Jazzselskabet Nyborg afholder forskellige typer af jazzarrangementer. Det kan være frokostjazz lørdag eller søndag eller en aften med fællesspisning til musikledsagelse, og efterfølgende optræden af danske eller udenlandske jazzbands.
 
Eller det kan være et mindre og mere intimt arrangement f.eks  i Krostuen på Slotsmøllen. Et fordrag eller et nyt spændende jazznavn, der får chancen for at vise hvad de duer til i hyggelige omgivelser. Eller lokale musikere der kan boltre sig i jazz jam og sammen skabe en aften med spontanitet og højt humør. 
 
 
God og dansevenlig jazz...
 
.. er en  del af vores koncept. Mange gode og kendte orkestre har gæstet os gennem tiden. Men vi har til stadighed også et vågent øje ude efter nye og spændende Jazzbands.
 
Blandt de kendte der har spillet hos os nævner vi i flæng: Papa Bue Memorial Jazz band, Second Line Jazzband fra Gøteborg, Nulle og Verdensorkestret. Norbert Susemihl´s Joyful Gumbo og mange flere ...
 
Webdesign: Jørgen Dørup